• Vekkuva

Vekkuva

Vekkuvassa yhdistyvät perinteisen fotoliikkeen ja nykyaikaisen liikkuvan valo- ja videokuvaajan palvelut.


Kysy lisää tai pyydä tarjous

Tarjoamme kuvauspalveluja yksityisille asiakkaille sekä yrityksille erityisesti Kymenlaakson (Hamina, Kotka, Pyhtää, Kouvola, Miehikkälä, Virolahti, Lappeenranta) ja pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Loviisa) alueella  ja projektikohtaisesti myös kauempana. Palvelutarjontaamme kuuluu mm. hääkuvaus, muotokuvaus, lapsikuvaus ja yrityskuvaukset. Videokuvaukset yrityksille ja yksityisille työllistävät koko ajan enemmän. 

Muoto-, yritys- ja videokuvaukset kuvataan tarpeen mukaan joko liikkeen omassa kompaktissa studiossa, miljöössä, vuokratiloissa tai asiakkaan tiloissa.

Tärkeitä periaatteita Vekkuvan toiminnassa ovat erityisesti visuaalinen laatu ja luottamus: asiakkaat ja yhteistyökumppanit voivat luottaa siihen, että sovituista asioista
pidetään kiinni. Työn tekemisen ilo ja innostus uuden oppimiseen näkyvät myös pienenä pilkkeenä silmäkulmassa.

Tutustu hinnastoihimme ja palvelukuvauksiimme täältä ja täältä. Portfoliomme löydät täältä.

Valo- ja videokuvaaja Vesa ”Vekku” Hovi

Olen Vesa Hovi, valo- ja videokuvaaja. Minulla on pitkä ja monipuolinen kokemus valo- ja videokuvausalalta. Ennen oman yrityksen perustamista työskentelin seitsemän vuoden ajan valokuvaamo Rai-Kuvassa Haminassa, jossa etenkin viime vuosina otin päävastuun kuvaustöistä. Rai-Kuvan perinteet jatkuvat nyt Vekkuvan muodossa, uudella liikepaikalla ja modernilla otteella. Toivotankin Rai-Kuvan vanhat asiakkaat tervetulleeksi Vekkuvaan!

Olen kiinnostunut valosta, ihmisistä ja tarinoista. Vahvuuksiani ovat valon muokkaaminen, ihmisten kanssa toimiminen sekä sopivimman kuvausratkaisun löytäminen yhdessä asiakkaan ja yhteistyökumppanien kanssa. Kaupallinen taustani (markkinointitradenomikoulutus ja kokemus kansainväliseltä logistiikka-alalta) antaa minulle hyvät valmiudet toimia yritysten kanssa.

Ihmiset haluavat katsoa ja kuunnella tarinoita - minun intohimoni on valaista kuvan elementit tarinoiksi.

 

Vahvaa visuaalista viestintää

Vahvaa visuaalista viestintää

Onko sinulla tarve kuvalle, pysäytetylle tai liikkuvalle, joka välittää viestin tai tunteen?

Raatihuoneentori 16, 49400 Hamina
Puhelin: 045 676 2647
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vekkuva
Raatihuoneentori 16
49400 Hamina

045 676 2647
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vekkuvassa yhdistyvät perinteisen fotoliikkeen ja nykyaikaisen liikkuvan valo- ja videokuvaajan palvelut.

Tärkeitä periaatteita Vekkuvan toiminnassa ovat erityisesti visuaalinen laatu ja luottamus: asiakkaat ja yhteistyökumppanit voivat luottaa siihen, että sovituista asioista pidetään kiinni. Työn tekemisen ilo ja innostus uuden oppimiseen näkyvät myös pienenä pilkkeenä silmäkulmassa.